Etusivu » Työkalut – yleistä » Experience service

ES40northernSCOPE

Experience® Service on selainkäyttöinen tietopalvelu ohjelmistokehitysprojektien laajuudenhallintaan ja tuottavuuden kehittämiseen. Palvelu soveltuu erityisen hyvin toteutuneiden projektien tietojen keräämiseen ja projektien tai ylläpitotyön tehokkuusvertailuihin (benchmarking). Palvelun avulla voit myös arvioida projektien työmääriä ja kustannuksia, mitata projektien edistymistä ja arvioida muutosten vaikutuksia.

Experience® Service tukee projektien hallintaa kaikissa vaiheissa ideoinnista ja alustavasta suunnittelusta aina projektin päättämiseen. Palvelu soveltuu kaikenlaisiin ohjelmistoja kehittäviin tai ylläpitäviin projekteihin riippumatta siitä, miten ketterästi tai perinteisesti toiminnallisuus toteutetaan. Experience® Service tukee kokemuksista oppimista ja projektitoiminnan jatkuvaa kehittämistä, etenkin yhdistettynä yrityskohtaiseen Experience® Company Service palveluun.

Yksityiskohtaisemmat, englanninkieliset kuvaukset sekä yksittäisen asiantuntijan että yrityksen Experience® palveluista ja niiden tarjoamista ominaisuuksista löytyvät 4SUM Partners Oy:n kotisivujen kautta.

Tilauslomake

PALVELUEHDOT löydät tästä