Etusivu » Työkalut – yleistä » Experience Company Service

Experience® Company Service on yrityskohtainen palvelu sellaisille organisaatioille, joissa on yksi tai useampia Experience® Service ohjelmiston aktiivikäyttäjiä, jotka keräävät tietoja päättyneistä ohjelmistoprojekteista ja ylläpitotyöstä. Yksittäiset käyttäjät liitetään yrityskohtaiseen palveluun yrityksen Company Service-vastuuhenkilön ohjauksen mukaisesti.

Palvelu ohjaa kaikki yrityksen käyttäjien keräämät kokemustiedot yrityskohtaiseen tietokantaan, joka on heti käytettävissä myös uusien työmääräarvioiden laadinnassa. Yrityskohtaisen kokemustietokannan avulla on mahdollista seurata tuottavuuden kehittymistä paitsi koko yrityksen, myös esimerkiksi eri projektityyppien, teknisten alustojen tai kehittämisvälineiden tasolla.

Paljon lisää tietoa Company Service palvelun ominaisuuksista ja mahdollisuuksista englanniksi löytyy 4SUM Partners Oy:n verkkosivuilta. Kyseisen sivun lopusta löytyy myös palvelun englanninkielinen tilauslomake, mutta jos haluat kysellä tästä palvelusta lisää suomeksi, se onnistuu tästä.