Etusivu » Työkalut – yleistä

4SUM Partners Oy ja FiSMA ry ovat tuottaneet joukon IT-projektien mittaamiseen ja arviointiin sekä benchmarking-tarkoituksiin soveltuvia työkaluja. Osa niistä on maksullisia, tietokantapohjaisia ohjelmistotuotteita ja osa ilmaisia, kevyitä apuvälineitä nopeiden ja karkeiden arvioiden tekemiseen.
 
Ammattikäyttöön tarkoitetun ohjelmiston hankinta pitäisi aina perusteella sen käytöstä saatavilla hyödyillä. Ohjelmisto, joka tukee sekä johtamisen tietotarpeita että käytännön työssä sovellettavia työmenetelmiä, auttaa parhaalla tavalla käyttäjäorganisaationsa toiminnan tehostamista. 4SUM Partners Oy:n tuottamat työvälineet tukevat erityisen hyvin useita tietojärjestelmien hankintaan liittyviä arviointitehtäviä ja auttavat organisaatioita pitkäjänteisessä hankinta- ja toimitusprojektien kehittämisessä.
 
Experience® tuoteperhe koostuu IT-projektien arviointiin, mittaamiseen ja benchmarkkaukseen tarkoitetuista ohjelmistoista ja palveluista. Tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat ohjelmistot:

 
Esimerkkinä kevyistä apuvälineistämme on FiSMA pikalaskuri todella nopeaan, 1-3 kerroksisen tietojärjestelmän toiminnallisen laajuuden arviointiin.